پنج قابلیت مهم در اکسپریا 1 که کمتر به آن توجه شده است

ساخت وبلاگ

اکسپریا 1 آخرین پرچمدار سونی است که از معرفی آن حدود یک ماه میگذرد. طبق معمول همیشه، فاصله طولانی معرفی تا عرضه پرچمداران سونی سبب شده تا این گوشی فعلاً کمتر مورد توجه قرار بگیرد. البته سونی در هنگام معرفی توضیحات کوتاهی از قابلیت های این گوشی هوشمند ارائه داده اما برخی از ویژگی ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است.مهمترین قابلیتی که سونی در اکسپریا 1 به کار برده، بهره مندی از صفحه نمایش عریض با استاندارد 21:9 است. صفحه نمایش 4K OLED با استاندارد 21:9 و قابلیت ضبط ویدئو با همین استاندارد، مهمترین ویژگی اکسپریا 1 است که سونی در بسیاری از تیزرها بر آن تاکید داشته است. شاید توجه بیش از حد سونی به این ویژگی سبب شده تا چند قابلیت مهم دیگر کمتر به چشم بیاید. ما امروز در این مقاله کوتاه، سعی داریم تا نگاهی به سه قابلیت مهم در اکسپریا 1 اشاره کنیم که سونی کمتر به آنها پرداخته است. البته نمیتوان در این باب به سونی خرده گرفت و رسانه ها نیز در کم توجهی به این قابلیت ها کوتاه کردند.
1- قابلیت Side Senseشش ماه قبل از اکسپریا 1، سونی با معرفی اکسپریا XZ3 بر روی قابلیت Side Sense تاکید زیادی داشت. در مورد این قابلیت پیشتر گفته بودیم که "با دوبار کلیک بر روی کناره های دستگاه، یک منو بر روی صفحه نمایش باز میشود که بر روی آن تعدادی برنامه و میانبر را پیش روی شما قرار میدهد. انتخاب برنامه هایی که با دو کلیک بر روی لبه صفحه بر روی صفحه نمایش داده میشوند، به کمک هوش مصنوعی انجام میشود. به عبارت دیگر به کمک هوش مصنوعی، برنامه هایی انتخاب میشوند که شما به دنبال آن هستید و نیاز به استفاده از آن دارید. در حالی سونی شش ماه گذشته بر روی این قابلیت در اکسپریا XZ3 مانور زیادی داده بود که امسال در اکسپریا 1 به آن کمتر توجه داشته است. نکته جالب اینکه این قابلیت نه تنها در اکسپریا 1 به کار رفته، بلکه سونی از آن در اکسپریا 10 و اکسپریا 10 پلاس نیز استفاده کرده است.
2- قابلیت Eye AFاین قابلیت که به دوربین گوشی مربوط میشود، پیش از این در دوربین های عکاسی سونی استفاده شده بود. این نکته شایان ذکر است که اکسپریا 1 اولین گوشی هوشمند در جهان است که به این قابلیت مجهز میشود. پس بهتر بود که سونی و رسانه ها بیشتر به این قابلیت بپردازند. اما به راستی قابلیت Eye AF چیست؟ کاربرد اصلی این قابلیت، تشخیص و فوکوس روی عنبیه چشم است که در هنگام عکاسی پرتره تاثیر بسزایی دارد. به کمک این قابلیت، کاربر نیازی به تغییر حالات فوکوس یا انتخاب محل فوکوس و دنبال کردن سوژه ندارد. این قابلیت در عمل به حدی کار با دوربین گوشی را راحت میکند که شاید، کوچ کردن از اکسپریا 1 به یک گوشی هوشمند دیگر که فاقد این قابلیت است برای کاربر دشوار باشد.
3- پردازنده X1 برای صفحه نمایشسونی دستی توانا در تولید تلویزیون دارد. در این راه سونی از تکنولوژی های اختصاصی خود استفاده میکند که یکی از آنها، پردازشگر تصویر X1 است. سونی با ورود این پردازنده به دنیای تلفن های هوشمند، گام بلندی برداشته که اثر آن را در صفحه نمایش اکسپریا 1 خواهیم دید. اکسپریا 1 اولین تلفن هوشمند سونی است که از این پردازشگر در صفحه نمایش خود استفاده کرده است.
4- لرزشگیر اپتیکال برای دو دوربین از سه دوربین موجودسونی سال ها بود که برای استفاده از لرزشگیر اپتیکال در گوشی های هوشمند خود مقاومت میکرد. اما به یکباره در اکسپریا 1 تصمیم گرفت تا از موضع خود کوتاه آمده و این فناوری را به کار ببرد. نکته جالب اینجاست که از سه دوربین موجود در پشت دستگاه، دو دوربین مجهز به این قابلیت هستند. دوربین اصلی و دوربین سوم که از نوع تله فتو است، به این قابلیت مجهز شده است.
5- تنظیمات دستی دوربین با اختیارات بیشتربخش تنظیمات دستی دوربین، موضوعی جنجالی بود که چند سال کاربران سونی از آن شکایت داشتند. سونی سر انجام این قابلیت را به گوشی های اکسپریا وارد کرد تا کاربر بتواند سرعت شاتر و یا فوکوس را به صورت دستی تنظیم کند. اما به علت محدودیت این قابلیت، عملاً تنظیم سرعت شاتر برای کاربران کاربری نداشت. چرا که حداقل سرعت موجود بر روی 1 ثانیه بود که حالا در اکسپریا 1، سونی این قابلیت را تا 30 ثانیه افزایش داده است. vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 217 تاريخ : دوشنبه 12 فروردين 1398 ساعت: 20:38