سونی و ال جی چگونه میتوانند میزان فروش تلفن های هوشمند خود را افزایش دهند؟

ساخت وبلاگ

اخیرا سونی و ال جی گزارش های مالی مربوط به سه ماهه دوم سال 2019 را منتشر کردند و همانطور که در چند سال اخیر شاهد کاهش فروش تلفن های هوشمند این دو کمپانی بودیم، سونی و ال جی همچنان در فروش تلفن های هوشمند خود ناموفق ظاهر می‌شوند.

هر دو کمپانی گزارش های مالیِ ناامید کننده ای از بخش تلفن های هوشمند خود منتشر کرده اند؛ به خصوص اینکه ال جی در سه ماهه دوم سال جاری نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته، 21 درصد کاهش فروش را تجربه کرده است. همچنین به گزارش خبرگزاری Counterpoint Research، ال جی در فروش سالیانه ی تلفن های هوشمند خود با کاهش 18 درصدی رو به رو شده است.

در همین حال، میزان فروش تلفن های هوشمند سونی با کاهش 30 درصدی همراه بوده است. این در حالیست که به گزارش خبر گزاری بلومبرگ، این شرکت ژاپنی در پیش بینی میزان فروش سالیانه ی خود تجدید نظر کرده است و انتظار دارد تا پایان سال جاری 4 میلیون واحد تلفن هوشمند را به فروش برساند(در ابتدا فروش 5 میلیون واحد پیش بینی شده بود).

به نظر میرسد که این شرایط به گونه ای مانند آغازِ یک پایان باشد، به خصوص اینکه این دو کمپانی در چند سال اخیر به طور متوالی کاهش فروش را تجربه کرده اند. در حالی که کمپانی هایی مانند هواوی، شیائومی و Realme به طور پیوسته سهم خود در بازار تلفن های هوشمند را افزایش می‌دهند، نمی‌توان به آینده ی بخش موبایل کمپانی هایی نظیر سونی و ال جی خوشبین بود. با این حال سونی و ال جی هنوز هم می‌توانند با اتخاذ یک استراتژی جدید، کسب و کار تلفن های هوشمند خود را رونق ببخشند.

1. عرضه ی گوشی های اقتصادی بهتر

عرضه ی گوشی های اقتصادی فوق العاده یکی از راهکارهای کلیدی در افزایش میزان فروش می‌باشد. به عنوان مثال کمپانی Realme با اینکه تاکنون گوشی پرچمدار مناسبی روانه ی بازار نکرده است، بنا به گزارشات بیش از 4 میلیون واحد تلفن هوشمند در سه ماهه ی دوم سال جاری به فروش رسانده است.

دلیل اینکه گوشی هایی مثل Realme 3، رِدمی نوت 7 و سری لایت هواوی بیش از گوشی های میان رده ی ال جی و سونی به فروش میروند این است که این گوشی ها امکانات متعددی را در قیمت بسیار مناسب به کاربران ارائه می‌دهند.

گوشی رِدمی نوت 7 به چیپست نسبتا قدیمی اسنپدراگون 660 مجهز شده است و از دوربین دوگانه ی 48 و 5 مگاپیکسلی و باتری 4000 میلی آمپری بهره میبرد. مهمتر از همه اینکه، تنها با 200 دلار میتوان این گوشی را خریداری کرد.

در زمینه ی گوشی های اقتصادی، ال جی و سونی در رقابت با کمپانی های چینی شکست خورده اند.

برای مثال گوشی اکسپریا 10 (با قیمت 300 دلار) از چیپست نه چندان قدرتمند اسنپدراگون 630 بهره میبرد. همچنین دوربین دوگانه ی 13 و 5 مگاپیکسلی و باتری 2870 میلی آمپری نیز برای یک میان رده ی سال 2019 کافی به نظر نمیرسد.

نکته ی ناامید کننده این است که سونی سنسور های 48 مگاپیکسلی را برای گوشی های میان رده تولید کرده است، اما هیچ گوشی میان رده ای عرضه نکرده است که به این سنسور ها مجهز باشد.

ال جی با عرضه ی گوشی های مقرون به صرفه ی سری W (محدود به بازار هند)، قدمی رو به جلو در این زمینه برداشته است اما باید چنین گوشی های ارزان و توانمندی را به صورت جهانی به فروش برساند.

2. عرضه ی پرچمداران مقرون به صرفه

کمپانی های نظیر هواوی، شیائومی و Asus توانسته اند با عرضه ی گوشی های پرچمدار مقرون به صرفه، گوی رقابت را از سایر کمپانی های تولید کننده بدزدند. با خرید گوشی هایی مثل آنر 20، زنفون 6 و یا رِدمی K20 پرو شما می‌توانید تجربه ای مشابه با داشتن یک گوشی پرچمدار پریمیوم را تنها با پرداخت 500 دلار و یا کمتر داشته باشید.

این گوشی ها از اکثر ویژگی های یک پرچمدار مناسب سال 2019 برخوردار هستند. این ویژگی ها شامل چیپست قدرتمند، فضای زیاد حافظه داخلی، دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی (سنسور ساخت سونی) و طراحی جذاب می‌شوند.

این در حالیست که سونی گوشی اکسپریا 1 را با قیمت 1000 دلار روانه ی بازار کرده است و دو پرچمدار جدید ال جی یعنی G8 ThinQ و V50 ThinQ 5G به ترتیب 850 و 1000 دلار قیمت دارند.

البته منظورمان این نیست که کمپانی ها فقط به عرضه ی گوشی های مقرون به صرفه بسنده کنند؛ به هر حال هدف از حضور در این کسب و کار سودآوری است. اما ال جی و سونی باید در کنار گوشی های پریمیوم، گوشی های بالا رده ی مقرون به صرفه نیز ارائه دهند که در کنار داشتن ویژگی های فوق العاده، قیمت مناسبی هم داشته باشند.

مشخصات فنی یک گوشی بالارده ی مقرون به صرفه شامل قوی ترین چیپست اسنپدراگون، فضای زیاد حافظه داخلی و رم، دوربین دوگانه (حداقل)، و باتری با ظرفیت زیاد می‌شود. سایر موارد به طور کلی در اولویت های بعدی قرار می‌گیرند. درست است که معمولا سود حاصل از فروش گوشی های مقرون به صرفه کم است، اما هر چه باشد بهتر از عرضه ی گوشی گران قیمت است در حالیکه طیف اندکی از کاربران حاضرند بابتش پول پرداخت کنند.

3. تمرکز بیشتر بر روی دوربین

در سال های اخیر، ال جی اقدامات قابل توجهی در راستای نوآوری در بخش دوربین انجام داده است؛ تعبیه سیستم دوربین دوگانه در گوشی برای اولین بار، استفاده از لنز اولترا-واید برای اولین بار، و همچنین اینکه ال جی اولین شرکتی بود که تنظیمات دستی در بخش فیلمبرداری را به کاربران ارائه کرد.

لازم به ذکر است که سونی مهم ترین و تاثیر گذار ترین کمپانی در زمینه ی دوربین تلفن های هوشمند می‌باشد. این غول تکنولوژی ژاپنی تامین کننده ی سنسور دوربین اکثر کمپانی های تولید کننده است. و اخیرا نیز سنسور بسیار معروف IMX586 48MP بر روی طیف وسیعی از تلفن های هوشمند تعبیه شده است.

اما در زمینه کیفیت دوربین، سونی و ال جی در برابر رقبایی همچون گوگل، اپل، سامسونگ و هواوی، حرفی برای گفتن ندارند.

ال جی با عرضه ی گوشی LG G4 در سال 2015 به اوج موفقیت خود رسید، همچنین گوشی های سری Xperia Z3 سونی نیز نمایانگر اوج تجربه و تخصص مهندسان سونی در زمینه دوربین بودند. اما در سال های اخیر مشکلات سونی و ال جی در این زمینه بدتر شده است. گوگل قابلیت Night Sight را ارائه کرد، هواوی زوم پریسکوپ 5 برابر و نایت مود مخصوص خود را به گوشی های خود اضافه کرد و سامسونگ نیز سعی کرده است که تمام قابلیت های منحصر به فرد و جذاب را به کاربران ارائه دهد. این در حالیست که گوشی های سونی و ال جی در زمینه فوکوس فوق سریع در برابر گوشی های پیکسل و پرچمداران سامسونگ شکست می‌خورند(فارغ از اینکه سونی هنوز برای گوشی های خود نایت مود ارائه نکرده است).

از این رو، سونی و ال جی به منظور بهبود گوشی های خود باید تمرکز ویژه ای بر روی کیفیت دوربین داشته باشند. استفاده از سنسورهای 48 یا 64 مگاپیکسلی و تعبیه سیستم ترکیب پیکسل ها و یا ارائه الگوریتم پردازش تصویر بهتر می‌تواند تاثیر شایانی در بهبود کیفیت دوربین داشته باشد.

در نهایت باید گفت که ال جی و سونی برای رسیدن به رقبای قدرتمند خود در دنیای اندروید باید بیش از پیش تلاش کنند. تمرکز ویژه بر روی کیفیت دوربین و همچنین قیمت گذاری مناسب می‌تواند به هر دو کمپانی کمک کند.

[تعداد: 3    میانگین: 5/5]
vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 225 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1398 ساعت: 21:07