سونی موزیک وظیفه ضبط موسیقی و انتشارش را تحت برند Sony Music Group بر عهده گرفت

ساخت وبلاگ

تا کنون و به خصوص تا دیروز بزرگترین خبر دنیای موسیقی در همین سه کلمه خلاصه می شد: UMG (یونیورسال میوزیک گروپ) و WMG (گروه موسیقی وارنر) اکنون به SMG پیوسته اند، شرکت سونی تصمیم گرفته است تا دو شرکت ضبط موسیقی غیر ژاپنی و شرکت انتشار موسیقی اش را زیر پر و بال خود گرفته و گروه موسیقی سونی را احداث کند. در حال حاضر رئیس استودیو موسیقی سونی آقای راب استینگر (Rob Stringer) گروه سونی موزیک را رهبری کرده و نقش ضبط موزیک ها را بر عهده دارد، در همین حال رئیس شرکت انتشار موسیقی های سونی Sony/ATV آقای جان پلات (Jon Platt) نیز گزارشات خود را به آقای استینگر تحویل می دهد.

“این اتحاد به ما کمک می کند تا بین دو تجارت ضبط موسیقی و انتشار آن یک پیوند ویژه را ایجاد کرد و شراکتمان را در سطح بالاتری بین خودمان ادامه دهیم؛ با این حال ما به تمامی فرهنگ ها و گروه های موسیقی مستقل در همه سازمان ها احترام می گذاریم.”

این ها صحبت های رئیس شرکت سونی آقای کنشیرو یوشیدا است که این متن را بین همکاران خود در شرکت سونی خوانده و به این خبر به سرعت در تمامی شرکت های رسانه لیک شده است. لازم به ذکر است که شرکت و تجارت ضبط موسیقی های سونی در کشور ژاپن با گروه موسیقی سونی ادغام نخواهد شد، آقای یوشیدا در این زمینه نیز گفته بود:

“ما به تجارت و کسب و کار تولید و انتشار موسیقی در کشور ژاپن احترام گذاشته و این تجارت را در وطنمان نگاه خواهیم داشت.”

گروه موسیقی سونی نهاد نا آشنایی نیست چرا که شرکت یونیورسال میوزیک گروپ نیز از همین ساختار بهره می برد. همچنین اینکه برای حدس و بررسی راجب روابط بین این دو شرکت و اینکه چه چیزی باعث شده است این شرکت با گروه موسیقی سونی ادغام شود زود است (به طور مثال نمی توان فعلا راجب مجوز جدید فعالیت و سرویس استریم موسیقی این دو شرکت حرفی زد) چرا که این موضوع همه چیز را تغییر خواهد داد. با این حال، نفوذ ویژه شرکت سونی در کسب و کار موسیقی باعث شده است تا شرایط قرار داد بین این دو شرکت و گزینه های روی میز کاملا واضح شده و قرار داد بین این دو شرکت به سرعت بسته شود.

چیزی که در ذهن روئسای این سه شرکت قرار دارد و بسیار نیز مورد توجه است، مشکلاتی است که ممکن است به خاطر این همکاری در آینده نزدیک رخ دهد. به طور مثال، هم اکنون این سوال پیش می آید که از نظر مجوز انتشار و لیبل شرکت منتشر کننده بین شرکتی که این موسیقی را ساخته و کسانی که بر روی این موزیک کار کرده اند کدام یک مورد توجه قرار خواهند گرفت و درآمد حاصل از فروش یک آلبوم چگونه بین این افراد تقسیم خواهد شد. در راس همه این مشکلات بحث هزینه ها مطرح است که ممکن است بین ترانه نویس و شرکت منتشر کننده پیش بیاید. به طور مثال، شرکت منتشر کننده موسیقی از فروش هر آلبوم سهم کمتری را از خود کمپانی موسیقی بدست می آورد و این مشکل زمانی زیر ذره بین قرار خواهد گرفت که سهم شرکت تولید کننده بین کمپانی منتشر کننده موسیقی مشترک در نظر گرفته شده است.

بنابرین، سوال کلی این است که گروه موسیقی سونی می تواند مکانی بهتر برای انتشار و استریم موسیقی نسبت به شرکت اسپاتیفای باشد و کاربران را بهتر سرگرم کند یا خیر. همچنین باید این مورد را به یاد داشت که چگونه آقایان استرینگر و پلات (نیازی به اشاره به لوسین گرینجه و جودی گرسون رئسای شرکت یونیورسال میوزیک گروپ و مکس لوسدا و گای موت/کاریانا مارشال رئسای شرکت گروه موسیقی وارنر نیست) با مشکل تقسیم نحوه عملکرد استریم موسیقی در ماه ها و سال های پیش رو کنار می آیند. هر چقدر که همکاری این سه شرکت بزرگ تولید کننده موسیقی می تواند خوش یمن باشد، اما مشکلات بین شرکت منتشر کننده و ضبط موسیقی را نمی توان نادیده گرفت. بزرگترین چالش انتشار موسیقی می تواند برای خواننده، ترانه نویس، ضبط کننده و سایر بخش های دخیل در ساخت یک موزیک پیش بیاید، با این حال ما امیدواریم که این همکاری سه جانبه بتواند صعنت موسیقی را در دنیای ما به سمت جلو هدایت کند. اتحاد در دنیای موسیقی بسیار خوش یمن است.

[تعداد: 5    میانگین: 4.2/5]
vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 284 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1398 ساعت: 21:07