سمعک اقدسیه ارائه دهنده انواع سمعکها

ساخت وبلاگ
سمعک چگونه کار می کند؟

- جمع آوری صدا ها.
- پردازش بر روی صدا ها.
- تقویت صدا ها.
تعرفه بیمه سمعک

میزان تعرفه بیمه سمعک مقدار ثابتی است و در بیمه های مختلف متفاوت است. این که چند سال یک بار بیمه تعلق می گیرد و این که دقیقا چه مقداری برای بیمار پرداخت می شود به صورت کامل در اینجا توضیح داده می شود.


مدارک لازم برای تعرفه بیمه سمعک:
1) گواهی پزشک گوش و حلق و بینی.
2) برگه شنوایی سنجی (نوار گوش).
3) فاکتور معتبر.
4) کارت گارانتی سمعک.
5 ) کپی کارت ملی.

سمعک ها معمولا به چند دسته تقسیم می شوند؟

با توجه به تکنولوژی سمعک، قیمت های متفاوتی برای آن ها تعیین شده است و شامل انواع زیر می شود:

1. سمعک های معمولی: از همه ارزان تر هستند و کم ترین تکنولوژی در آن ها به کار رفته است.
2. پیشرفته.
3. برتر: از همه گران تر هستند و بالاترین تکنولوژی را شامل می شوند.


معرفی سمعک silk از شرکت زیمنس

سمعک پشت گوشی نسبت به سایر مدل ها چه مزایایی دارد؟

توجه داشته باشید که همیشه سمعک های کوچکتر بهتر نیستند. سمعک پشت گوشی مزایایی دارد که ممکن است مدل های کوچکتر این مزایا را نداشته باشند. از جمله:
  1. اندازه میکروفون سمعک بر میزان حساسیت فرکانسی آن اثر می گذارد، هرچه میکروفون بزرگتر باشد، حساسیت فرکانسی آن نیز بیشتر بوده و هرچه کوچکتر باشد، محدوده فرکانسی باریک تری را پوشش می دهد. بنابراین سمعک های پشت گوشی که میکروفون بزرگتری دارند، حساسیت فرکانسی بیشتری نیز دارند. رسیور بزرگتر سمعک های پشت گوشی نیز در حساسیت فرکانسی بالای آن ها موثر است.
  2. محدوده پویایی این سمعک ها بیشتر از سایر مدل ها است، می تواند اصوات را بیشتر تقویت کند.
  3. سمعک پشت گوشی بیرون از گوش قرار می گیرد و بنابراین می تواند اندازه بزرگتری داشته باشد. در نتیجه باطری آن ها نیز بزرگتر بوده و عمر طولانی تری خواهد داشت.
  4. این سمعک ها دارای دکمه تغییر ولوم و برنامه هستند و بنابراین تغییر این موارد برای بیمار راحت تر است.
  5. به دلیل این که اجزاء الکترونیکی سمعک های پشت گوشی مرسوم خارج از گوش قرار دارند، احتمال خرابی آن ها بر اثر عرق کردن یا ورود جرم گوش کمتر از مدل های داخل گوشی است.
  6. در افراد مسن که ممکن است لرزش دست داشته باشند، قرار دادن این سمعک ها یا بیرون آوردن آن ها از گوش و تعویض باطری آن ها راحت تر است.

سمعک SILK از جمله مدل های داخل گوشی شرکت زیمنس می باشند که مهم ترین ویژگی آن ها ظاهر بسیار شیک و ظریف می باشد. این سمعک ها وقتی داخل گوش قرار می گیرند عملا نامریی هستند. این انواع گزینه ای ایده آل برای آن دسته از افراد کم شنوایی هستند که می خواهند برای اولین بار از سمعک استفاده کنند زیرا ظاهر آن ها بسیار شیک و ظریف است و کاملا درون گوش محو می شوند به طوری که از بیرون قابل مشاهده شدن نیستند.
در سمعک سیلک SILK فن آوری بسیار پیشرفته صوتی به کار رفته است به گونه ای که علاوه بر تشخیص صدا های مزاحم و سرکوب کردن آن ها، سیگنال های گفتاری را تفکیک کرده و تقویت می کند بنابرین فرد از وضوح بالایی گفتار لذت می برد.
این سمعک ها همچنین دارای تکنولوژی e wireless 3.0هستند که باعث ارتباط 2 سمعک به هم دیگر می شود. این تکنولوژی در سرکوب کردن صدا های غیرگفتاری و مزاحم فوق العاده موثر است و باعث رضایت بسیار بالای کاربران شده است.
سمعک های SILK در چند رده ساخته می شوند و چه کاربردی دارد؟

سمعک سیلک استاندارد، سیلک پیشرفته، سیلک برتر.
همه سمعک های سیلک قابلیت اتصال به گوشی موبایل را دارا هستند. این قابلیت به بیمار کمک می کند که در محیط های مختلف بسته به نیازهای فرد صدای سمعک را کم یا زیاد کند. این سمعک ها همچنین دارای تکنولوژی صوت درمانی نیز هستند، که در افراد مبتلا به وزوز گوش مورد استفاده قرار می گیرد. صوت درمانی باعث کاهش آزار دهنگی وزوز گوش با گذشت زمان می شود.

برتری های سمعک داخل گوشی نسبت به پشت گوشی

  • اندازه کوچک و مشخصات کم.
  • مناسب برای کم شنوایی های خفیف، متوسط و حتی شدید.

در سمعک داخل گوشی میکروفن در داخل گوش قرار می گیرد که قرارگیری میکروفون در داخل گوش، برخلاف پشت گوش، به موارد زیر کمک می کند:

  • در تلفن صحبت کردن.
  • حفظ آکوستیک های طبیعی ارائه شده توسط لاله گوش که در جهت یابی درست صدا ها از جلو و پشت شما کمک می کند.
  • اکثر تولیدکنندگان سمعک های داخل گوشی را با گزینه های بی سیم و telecoil ارائه می دهند، البته از نظر اندازه کمی بزرگتر هستند.


سمعك مناسب سالمندان
سمعك استخواني
معرفي سمعك silk از شركت سيگنبا
انواع سمعك ها از نظر ظاهر
نكات خريد سمعك
بهترين برندهاي سمعك كدامند؟
ويژگي هر يك از سمعك هاي معمولي، استاندارد، پيشرفته و عالي چيست؟
آيا سمعك فقط تقويت كننده صداست؟

vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 243 تاريخ : شنبه 30 آذر 1398 ساعت: 6:06