از باتری گوشی های بعدی چه انتظاری باید داشت؟

ساخت وبلاگ

از آنجایی که گوشی های هوشمند روز به روز پیشرفته تر می شوند، چیپست ها و سیستم عامل های آن ها نیازمند باتری بیشتری برای مصرف کارهای روزانه هستند، ما همچنان از محصولاتی استفاده می کنم که تنها یک یا دو روز می توانند شارژ را در خود نگاه دارند. همچنان از گوشی هایی که بتواند تا یک هفته با یک بار شارژ دوام بیاورند فاصله داریم، اما دنیای تکنولوژی به دنبال یافتن راهی است که بتواند انقلاب انرژی را رقم زده و عمر باتری گوشی را بهبود ببخشد.

باتری های لیتیوم یون جزو اصلی و جدا نشدنی هر وسیله ای مثل گوشی های هوشمند، تبلت ها، ماشین های برقی و … هستند. اما با توجه به وابستگی زیاد بشر به این ماده، لیتیوم نزدیک به روز های پایانی خود است، چرا که تحقیقات و آزمایشات مختلفی به جهت کسب پیشرفت های بیشتر روی ماده بعدی مورد استفاده باتری ها انجام شده است.

محتمل ترین سناریو

در دنیای تکنولوژی، پیشرفت ها یکشبه اتفاق نمیوفتد، بلکه آهسته آهسته تبدیل به یک طرح نهایی می شود. در مورد باتری های لیتیوم یون نیز باید بگوییم که اولین باری که از آنها در گوشی های هوشمند استفاده شده بود، تنها 10 درصد از ظرفیت این باتری ها بهره برداری می شد. مشکلی که در این باتری ها وجود دارد این است که برای فشرده سازی آنها باید قید ایمنی شان را زد و همین مسئله محققان را اذیت می کند.

هر چند که روزی از خواب بیدار خواهیم شد و خواهیم دید که گوشی تولید شده است که با یک بار شارژ به اندازه دو برابر باتری های قبلی ماندگاری خواهد داشت. مهم نیست این رویا چقدر دیر محقق شود، اما باید بدانید که گوشی دارای باتری با ماندگاری بالا بسیار مهم تر از گوشی تاشو و خمیده و صفحه نمایش هولوگرافیک است.

از باتری گوشی های بعدی چه <strong>انتظاری</strong> باید <strong>داشت؟</strong>

جدا از اینکه باتری گوشی های امروزی یک روز کامل دوام می آورند و مردم معمولا آنها را در طول شب به شارژ می زنند، عمر باتری را می توان بزرگترین عامل فروش گوشی دانست، و این یعنی فارغ از مسائلی مثل صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 144 هرتز و سیستم روی چیپ اسنپدراگون 865. این مسئله به قدری مهم است که سازندگان مانور بسیار زیادی روی عمر باتری و اینکه چقدر سریع می توان آن را به صورت بی سیم و با سیم شارژ کرد می دهند.

سازندگان تمام تلاش خودشان را می کنند تا میلی آمپر بیشتری به ظرفیت باتری ها اضافه کنند و در همین حین اندازه باتری ها را کاهش دهند تا گوشی هایی نازک تر از حالت عادی بسازند. اما اوضاع به همین منوال باقی می ماند و ظرفیت باتری خیلی کم افزایش پیدا می کند. یک روش قابل توجه برای بهره وری بیشتر از باتری گوشی، خرید لوازم جانبی معمولاً گران قیمت از جمله پاوربانک و قاب تلفن به همراه باتری است.

انتظار برای انقلاب بعدی باتری

باتری های تلفن برای برآورده کردن نیاز های سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه کاربرد های مختلفی دارند، اما بازده کلی به چگالی انرژی حجمی آن بستگی دارد، برای تامین بیشترین مقدار ممکن انرژی در کوچکترین شکل ممکن، تنها می توان به باتری های لیتیوم-یون تکیه کرد.

ضروری است که شاهد نوآوری هایی در آینده باشیم که می تواند به هر شکل ممکن و به شیوه های مختلفی روی روند زندگی ما تأثیر بگذارد و نیاز روز افزون تلفن های گرسنه بازار به انرژی را تامین کند. با توجه به میزان تقاضا، تیم های تحقیقاتی متعددی به همراه شرکت های فناوری در حال بررسی امکاناتی برای بهبود ظرفیت باتری و زمان شارژ شدن آنها هستند.

کار بر روی باتری های لیتیوم یون به صورت پیشرفته در حال انجام است، با این حال، تحقیقاتی نیز بر روی گرافن، آند مبتنی بر سیلیکون، الکترولیت حالت جامد و سایر گزینه ها شکل گرفته است که هر کدام از این ها برتری های خودشان را نسبت به لیتیوم یون دارند. در حال حاضر شرکت سامسونگ در این بخش پیشتاز بوده و تحقیقاتش به زودی به نتیجه خواهد رسید.

بهبود های اخیر

باتری های گرافنی در حال حاضر نزدیک ترین راه حل برای جایگزین شدن با باتری های لیتیوم یونی هستند چرا که می توانند انرژی بیشتری را در خود ذخیره کرده، سریع تر شارژ شده و طولانی تر از قبل انرژی را در خود ذخیره کنند. شرکت سامسونگ بر روی گوشی با باتری گرافنی کار می کند که می تواند در مدت زمان 30 دقیقه شارژ شود.

برای مقایسه، برای شارژ کردن گوشی سامسونگ گلکسی S20 Ultra به همراه باتری 5000 میلی آمپری، به 60 دقیقه زمان با شارژر سریع 45 واتی احتیاج دارید. در حال حاضر سریع ترین شارژ باتری دنیا مربوط به گوشی اوپو Find X2 با ظرفیت 4260 میلی آمپری است که شارژ شدن آن به وسیله شارژر 65 واتی super VOCC 2.0 به اندازه 39 دقیقه زمان می برد.

سامسونگ در این رقابت تنها نیست و شرکت هواوی هم به لیست شرکت کنندگان در ساخت باتری های گرافنی اضافه شده است. این غول چینی پیشتر گفته بود که در گوشی P40 از باتری با جنس گرافن استفاده خواهد شد اما به دلیل آماده نبود این تکنولوژی، آنها استفاده از آن را به سال 2021 موکول کرده اند.

اینکه کی و چه چیزی قرار است جایگزین باتری های لیتیوم یونی شود همه را به فکر فرو برده است. تا زمانی که یکی از شرکت های تولید کننده گوشی راهی برای این مشکلات پیدا کند، از باتری گوشی تان به خوبی مراقبت کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 218 تاريخ : پنجشنبه 22 خرداد 1399 ساعت: 13:38