تامین‌کنندگان بازار و خدمات پس‌ازفروش بیشتر از نمایشگاه استقبال کردند

ساخت وبلاگ
اتوپارت پرس: یک عضو انجمن صنایع همگن و قطعه‌سازی با اشاره به اینکه نمایشگاه جایگاهی مناسبی برای بازاریابی و یافتن مشتری برای تولید‌کنندگان در ضمن به نمایش گذاشتن توانایی‌ها به شمار می رود، گفت: «رکودی که به خاطر تحریم‌ها در این صنعت به وجود آمد باعث به وجود آمدن شرایط خاصی در نمایشگاه امسال شد که برگرفته از شرایط کنونی خودروسازان و قطعه‌سازان است.»

احمدرضا رعنایی در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار «اتوپارت پرس» اظهار کرد: «در اولین روز این نمایشگاه متاسفانه شاهد بودیم که متولیان صنعت خودرو و قطعه‌سازی در مراسم افتتاحیه حضور پیدا نکردند. انتظار می‌رفت در افتتاحیه این نمایشگاه آقای رحمانی به عنوان وزیر جدید صمت با انرژی و پررنگ حضور یابند. این در حالی بود که حتی معاونین وزیر و حتی مدیران ارشد انجمن‌های قطعه‌سازی و خودروسازی هم در آیین افتتاحیه حاضر نشدند.»
وی با بیان اینکه تنها 20درصد رکود و نابسامانی که در صنعت قطعه و خودرو حاکم است از تحریم‌های بین‌المللی نشات گرفته است، تاکید کرد: «شخصا معتقدم 80درصد چالش‌ها ناشی از نداشتن مدیریت سالم در این صنعت، نبود برنامه درست و عدم پیگیری اهدافی که مقرر شده است.»
رعنایی با توضیح این مطلب که شرایط بد موجود باعث کاهش قابل توجه تولید خودروسازان شده است، تصریح کرد: «ارتباط شرکت های خودروساز با قطعه‌سازان خوب نیست. آنها هنوز تعهدات پرداخت را عملی نکرده‌اند و قطعه‌سازان را حمایت نمی‌کنند. این در شرایطی است که تعداد زیادی از قطعه‌سازان وابسته به صنعت خودروی داخل هستند و کارخانه‌های آنها بر پایه تولید خودروهایی که در حال حاضر توسط خودروسازهای داخلی تولید میشود، فعال است.»
 این فعال صنعت قطعه‌سازی با اشاره به اینکه نبود سرمایه در گردش، افت کار و تعدیل نیرویی که در شش ماه گذشته در صنعت قطعه‌سازی فعال بودند، از جمله مشکلات جدی این صنعت به شمار می‌رود، گفت: «پیش‌بینی می‌شود حجم بیکاری در این صنعت تا پایان سال به 400 هزار نفر برسد. همین امر باعث شد بسیاری از قطعه‌سازان انگیزه‌ای برای حضور در این دوره از نمایشگاه، نداشته باشند.»
رعنایی با بیان اینکه این صنعت در حالت رخوت به سر می‌برد، خاطرنشان کرد: «با توجه به این شرایط فکر می‌کنم به زودی باید منتظر اتفاقات ناگواری در این صنعت باشیم و این را به عنوان یک قطعه‌ساز و تولیدکننده با 35 سال سابقه در این صنعت و به عنوان مسئولی در انجمن صنایع همگن و قطعه‌سازی استان مرکزی می‌گویم. این هشدار را به تمام همکارارنم و تمام مسئولین می‌دهم که اگر عجله نکنند با فاجعه رو به رو خواهیم شد.»
وی در پاسخ به این سوال که غرفه‌های قطعه‌سازان حاضر در نمایشگاه شامل فعالان چه بخش‌هایی می‌شود، عنوان کرد: «بخش بزرگی از قطعه‌سازی کشور به تامین‌کنندگان بازار و تولیدکنندگان خدمات پس از فروش اختصاص دارد. به این ترتیب بیشتر شرکت‌هایی که آمده‌اند، تولیدکنندگان مرتبط با افترمارکت هستند. با توجه به شرایط واردات و کم شدن کالای وارداتی از کشورهایی مانند چین، هند و کشورهای دیگر تا حدودی این شرکت‌ها ایمن‌تر مانده‌اند. حتی شاید کار آنها مقداری رونق هم پیدا کرده است. این شرکت‌ها به دنبال مخاطبین افترمارکتینگ خود هستند، اما تامین کننده‌های اساسی برای خودروساز کمتر در این نمایشگاه حاضر شده‌اند.»
رعنایی تاکید کرد: «با توجه به شرایط کنونی، اگر برنامه‌ای با تدبیر اورژانسی برای صنعت قطعه‌سازی و خودرو پیش‌بینی نشود، نابودی این صنعت بیشتر از 6طول ماه نمی‌کشد و باید منتظر عواقب خطرناکی باشیم.»
این فعال قطعه‌ساز با توجه به اعلام ارقام بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان گفت: «متاسفانه آمار و ارقامی که این روزها مسئولین ارائه می‌دهند اصلا برازنده این صنعت نیست. صنعت خودروسازی حدود 20هزارمیلیارد تومان به قطعه‌سازان بدهکار است آن هم در این شرایط که قطعه‌ساز به دنبال سرمایه در گردش است و نهاده های تولید آن‌ها نسبت به سال گذشته سه برابر شده است.»
رعنایی در پایان گفت: «ای کاش خودروسازان پرداخت بدهی 20هزار میلیاردی را در الویت‌های خود قرار دهند چون صنعت قطعه‌سازی کشور در حال مرگ است.» vbiran انجمن ها...
ما را در سایت vbiran انجمن ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان vbiran بازدید : 285 تاريخ : جمعه 25 آبان 1397 ساعت: 6:55